Mycket att göra!

Det är bråda dagar nu! En kompis ska sälja sin lägenhet och är inte riktigt säker på hur det hela ska gå till så jag har erbjudit mig att hjälpa henne på olika sätt och vis. Att sälja sin bostad är aldrig en helt lätt sak och ännu svårare blir det om man vill få ut så mycket som möjligt för den – och det vill man ju! Nu är det ju inte så att jag är en mäklare men jag kan ändå hjälpa med en hel del runt omkring försäljningen.

Först det där med visning. Det var där jag i huvudsak hjälpte till. För det första så kan jag ju en del om inredning och hjälpte där till med att möblera om, ljussätta och så vidare för att lägenheten skulle se så bra och fräsch ut som möjligt. Inredning inför en visning ska inte vara praktisk, utan i stället lyfta fram en bostads potential. Det var gällande visningen som jag gjorde mitt största bidrag. Jag hjälpte till att anordna visning av mäklare i Stockholm via en mäklarfirma som också i övrigt var väldigt bra. De hjälpte till med det mesta och ordnade också så att vi fick väldigt fina bilder från lägenheten.

Själva visningen gick sedan mycket bra och min kompis har fått in mycket fina bud, bud som ligger en ganska bra bit över vad hon hade förväntat sig. Så jag är glad att min hjälp nog kanske gjorde lite nytta ändå, både vad gäller inredningen och hittande av mäklarfirma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *