Köksrenovering

köket

Köket ska få sig en uppfräschning

Det har äntligen blivit dags att renovera köket. Det är verkligen på tiden kan jag tala om, och det är något vi har pratat om länge. Tyvärr är det ju inte gratis att göra om ett kök, så vi har fått lägga det på is tills ekonomin blivit bättre. Nu har vi lagt undan nog mycket, och kan äntligen börja verkställa våra planer.

Jag ska inte tråka ut er med att berätta om själva köksrenoveringen. Kort sagt kan man säga att det kommer att bli ett fräscht kök i lantlig stil, med mycket nytillverkat men i gammal stil. När den fasta inredningen är på plats kommer ju det roligaste, att inreda köket med möbler och små detaljer!

Jag har spanat efter snygga köksbord, och hittade till slut ett som kommer att passa perfekt. Det är vitt, såklart, och har en oval skiva. Stolarna har jag redan. Det är stolar som jag hittat på second hand, och renoverat själv. Dessutom kommer vi att ha en kökssoffa. Jag har alltid velat ha en soffa i köket, men det har inte riktigt passat in. Jag har hittat flera äldre soffor på second hand, men har ännu inte riktigt hittat den där perfekta kökssoffan. Det kommer när det kommer.

Självklart kommer jag att inreda med snygga glas- och konservburkar, krukor, skyltar, lådor och annat i gammal stil. Dessutom kommer jag att ställa in ett gammalt soffbord som jag har satt nya högre ben på, som kommer att fungera som en yta för kryddväxter och vackra föremål. Det kommer att bli perfekt!

/Helene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *