Klockans plats i rummet

När vi ändå har varit inne på ämnet tidigare så kan vi väl passa på att prata om mer saker som fungerar på väggen. Som ni redan vet så är jag fullständigt insnöad på allt som har med inredning att göra, och är det något som speciellt har fastnat för mig så är det den småskaliga inredningen, de där detaljerna som sätter den sista punkten. Jag har tidigare varit inne på vad vägglampor kan göra för din inredning, men nu skiftar jag fokus till något helt annat – nämligen klockan!

Klockans plats i hemmet är oftast på väggen, men om man tänker efter lite mer så inser man snart att det finns klockor lite varstans i ens hem. Det kan vara på micron, spisen, i mobilen, på tv:n eller en klockradio på sängbordet. Med andra ord finns det gott om klockor i alla hem, och troligen är det så att vi använder oss mer av dessa klockor för att utläsa tiden, än de som sitter uppsatta på våra väggar. Men väggklockor är inte enbart till för att visa dig när På Spåret börjar eller ta tid på hur länge du har haft steken i ugnen. Det är också en inredningsmöjlighet som du absolut inte får missa!

Välja rätt väggklocka

Att kunna hitta rätt bland den mängd av klockor som finns på marknaden är inte lätt. Till att börja med kan jag väl säga att du inte ska ta den lätta vägen ut och gå in på närmsta hantverksbutik och köpa något billigt trams. Det kommer aldrig att bli bra i slutändan. Ge istället ditt hem en chans att faktiskt få bli så fint som du vill ha det, för det är i detaljerna det sitter om vi tänker efter. De som används, syns och låter.

Väggklockor i köket är ett exempel på där stil och design kan förenas med tydlig nytta. En väggklocka i ditt kök ger dig bra uppsikt och kontroll, och väljer du samtidigt någon i unik design så blir det nästan som en trofé att vara stolt över. Och det är klart att du ska vara stolt, speciellt när du har hittat den väggklocka som talar ditt inredningsspråk!

Jag vet själv att det kan vara svårt att hitta bra och unika väggklockor, men ta en till på www.trademax.se. De har ett brett sortiment av väggklockor, som dessutom varierar stort när det kommer till design. Så om du känner att du vill ha mycket att välja på så är Trademax verkligen rätt butik att vända sig till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *