Jag älskar canvas

När det gäller konst på väggen har jag alltid föredragit fotografier över målade tavlor, och enligt mig är canvastavlor det finaste sättet att visa upp foton. Jag gillar inte ramar utan föredrar när det bara är en bild, men jag gillar inte heller en platt bild på väggen. Med en canvastavla får man som en bild och en ram i ett, som sticker ut lite från väggen men som samtidigt bara är en bild.

Jag blandar gärna köpta canvastavlor med egna motiv på väggarna, och mina egna canvastavlor beställer jag från Götaplatsens Foto där man kan välja mellan flera olika format och olika tjocklek på ramen. De kan trycka canvastavlor med en bredd på upp till en meter, så man har många alternativ. Dessutom kan man välja om man vill att motivet ska gå runt kanterna eller om man vill ha en vit kant.

Jag gillar när man har många val och kan göra sina tavlor riktigt personliga, så den sidan passar mig väldigt bra. De har också en massa annat kul man göra, några exempel är:

• Fotoböcker och fotokalendrar
• Fotopresenter (t.ex. pussel, muggar och mobilskal)
• Studentplakat
• Retuschering av gamla bilder
• Riktigt stora prints (upp till 100×200 cm)
• Överföring av gamla filmer från ex. Super8 eller VHS till DVD eller hårddisk

En riktigt bra sida för den som vill göra något roligt med sina bilder med andra ord, och dessutom väldigt trevlig personal som alltid ger bra service om man har några frågor eller funderingar. Rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *