IKEA-katalogen är här!

Soffor - nytt från IKEAGissa vad som damp ner i min brevlåda idag? Nya IKEA-katalogen, förstås! Den är som min lilla bibel kan man säga. Även om jag gillar äldre föremål, så är det just IKEA jag gärna handlar på när det ska köpas nya saker. IKEA har ofta så mycket nytänkande och inspiration, och jag älskar hur de bygger upp rum och visar smarta lösningar. Så nu är det lilla julafton!

Jag börjar med att bläddra igenom den en gång, och märka ut intressanta saker med post it-lappar. Sedan går jag igenom den en gång till, och till sist tittar jag extra noga på det jag har märkt ut. Jag försöker ofta få tag på två kataloger, så att jag sedan kan klippa ut bilder och sätta in i min egen inspirationspärm.

Den här gången tittar jag lite extra efter soffor. Det är faktiskt inte jag som söker ny soffa den här gången, utan en väninna som frågade mig om jag kunde hjälpa henne att hitta en snygg soffa och ett soffbord. Det är alltid roligt när folk uppskattar ens intresse! Väninnan söker efter en billig soffa, som ändå är snygg och modern.

Jag visade henne howardsoffor, som är mina favoriter, men hon ville kika på IKEA först. De har ju ofta ganska billiga soffor. Dessutom vill hon ha en bäddsoffa, och det ska vara med divan. Soffbordet har jag fått lite mer fria händer med. Det viktigaste är att det passar soffan.

Jag har några tips åt henne från katalogen, men jag ska även visa andra ställen som säljer snygga och billiga bäddsoffor. På torsdag har vi bestämt att vi ska åka ut tillsammans för att köpa en åt henne. Vi får se vad det blir!

/Helene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *