Dags att fundera kring båtlivet!

Jag älskar att vara ute till havs! Det ger mig en känsla som är ganska svår att beskriva, men om jag ska försöka närma mig den så handlar det mycket om att känna frihet, lugn och fyllas med energi. Jag vet inte riktigt vad det är som sjön och havet gör med mig, men det är som att jag blir en annan person när jag går ombord, och det spelar heller ingen roll om det är en motorbåt eller om det är en finlandsfärja. Så fort jag sätter fötterna på något som rör sig på vattnet så blir jag som utbytt. Jag är helt enkelt en person som längtar efter havet och vatten.

båttillbehörMen bara för att man älskar havet så betyder inte det att man ska vara oförsiktig. Snarare är det väldigt viktigt att tänka på säkerheten, och något som jag aldrig gör är att dricka alkohol i samband med båtfärder av de mindre varianterna. Det är helt enkelt förenat med livsfara, och dessutom ha flytväst på sig under färden är helt självklart för mig. Det finns mängder med olika båttillbehör förutom flytvästar, som mer eller mindre gör båtfärden både säkrare och härligare.

När jag ska ut och åka med pappas båt så brukar vi två alltid kolla en stund på Marina Man. Där finns nämligen det senaste skriket i båtlivet och det är alltid roligt att vara först med att testa någonting nytt. Pappa delar mitt stora intresse för båtar, så det kan lätt bli så att vi sitter och klickar runt i många timmar, till min mammas stora förtret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *