Att tänka på när du inreder

Det viktigaste tipset från mig till vem som helst som vill inreda sitt hem är att skapa en röd tråd genom hela bostaden. Det kan vara vad som helst som skapar den, ett tema, ett materialval eller en färg. Valen är oändliga, men det blir en mycket bättre balans i bostaden om den röda tråden finns där.

Ge väggarna liv
Det räcker med att du fokuserar på en enda vägg, mer behöver du inte för att ge din bostad en unik karaktär. Det är bra att här våga ta ut svängarna lite och gärna laborera med att kombinera olika saker och mönster för att skapa något väldigt karaktärsfullt.

Koncentrera konsten
När du inte experimenterar med den kreativa väggen, är det ett mycket bra val att samla din övriga konst och tavlor i kluster på övriga väggar. Det gör att tavlorna i sig, i sin upphängning och utformning blir ett gemensamt konstverk!

Kakla mera!
Kakel är ett mycket kreativt byggmaterial och man kan mixa och blanda lite hur som helst. Att testa på olika färger och utstickande detaljer gör att både ditt badrum och kök kommer att få en helt unik prägel, skapat av dig!

Möblera om
En billigare renovering går knappast att hitta, och samtidigt är det väldigt roligt att testa på olika saker, hur de fungerar på andra platser i hemmet. En ommöblering kräver av en att man kan tänka kreativt och kan se andra möjligheter än de som finns idag, vilket kommer göra resultatet precis så personligt som det ska vara.

/Helene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *